Glitter Text Generator sandytza: Mosul Prietenilor Anonimi - MPA -

Faceți căutări pe acest blog

Mosul Prietenilor Anonimi - MPA -


Uitandu-ma peste bloguri am vazut ceva care mi-a atras foarte tare atentia. E ceva ce de fapt pe mine m-a ivatat profesoara mea de desen in scoala generala . Sa faci cadou cuiva fara ca el sa stie pana in momentul primirii cadoului, el la randul lui sa faca cadou la altcineva fara ca acea persoana sa stie , si tot asa mai departe. In general aceste cadouri se fac de Paste si de Craciun.
Cum acuma se apropie Craciunul m-am gandit sa organizez eu un astfel de sistem. M-am gandit sa il numesc Mosul Prietenilor Anonimi - MPA, caci se apropie Mosul nu-i asa :) .
Deci sistemul functioneaza astfel: pentru a participa trebuie sa detii un blog culinar care sa fie activ de mai bine de 2 luni aproximativ.
Inainte sa te inscrii trebuie sa te gandesti bine ca poti sa iti tii promisiunea de a face un cadou care sa contina in general produse pentru gatit, accesorii , eventual un dulce preparat de tine (niste biscuiti, bombonele ...) ,tot ce poate fi relationat cu arta gatitului, iar pe langa acestea trebuie sa contina un mic detaliu de Craciun , fie o felicitare , fie un mosulet de agatat in brad, un glob cu o dedicatie... ideea va apartine, dar sa contina numele vostru astfel incat destinatarul sa stie cine i-a facut cadoul. In cadou puteti pune si ustensile care nu le folositi si credeti ca persoanei careia ii faceti cadou ii va veni bine si ii va placea. De ex : un platou ce nu l-ati folosit decat odata . Sau cineva mi-a facut un cadou un lucru care il tin in casa , l-am folosit foarte putin dar nu mai imi este de folos. Totul sa aiba legatura cu gatitul , servitul , adica cu mancarea in general. Cadoul poate sa contina orice doriti , de la hartiute de magdalene la oale, sau stiu eu ce idei mai aveti. Totul este la alegerea voastra. Valoarea cadoul trebuie sa fie cuprinsa intre 50 si 80 RON sau 15-20 EURO . Cine este dispus sa plateasca mai mult este liber sa o faca .
Sistemul functioneaza asa :
Pentru a va inscrie trebuie sa trimiteti un mail la adresa sandytza@yahoo.com , specificand la subiect MPA , si care sa contina urmatoarele date:
-NUME
-PRENUME
-ADRESA COMPLETA CU COD , LOCALITATE , TARA
-ADRESA DE MAIL
-TELEFON
-LINKUL BLOGULUI PERSONAL
-DACA SUNTETI DE ACORD SAU NU SA PARTICIPATI CU PERSOANE DIN STRAINATATE
-PERSOANELE DIN AFARA ROMANIEI SUNT RUGATE SA SPECIFICE DACA AU VREUN MOD DE A PRIMI PACHETE LA PRETURI ACCESIBILE , SI ASA NU VO FII CONSIDERATE PERSOANE DIN STRAINATATE . (de ex in Spania sunt masini care vin si duc pachete in Romania in toate orasele si costa 2 euro kg , iar daca trimiteti din Romania se poate plati la destinatie. Persoanele care au acces la astfel de posta vor fii considerateca fiind din Romania . )
CATEVA DATE DESPRE VOI : cine sunteti , cu ce va ocupati, hobby, ce v-ati dori sa va aduca mosul ... Asta nu inseamna neaparat ca persoana care v-a fii aleasa sa va faca cadou trebuie sa cumpere ceea ce va doriti. Dar poate ca e ceva ce isi permite sa cumpere si atunci o sa ai o surpriza.
In cazul in care toate persoanele din Romania au decis ca nu vor participe cu persoane din strainatate , dar totusi exista persoane din strainatate inscrise , acestea vor fi anuntate si cu parere de rau, nu vor putea participa pentru ca nu vor primi nici un cadou. In cazul in care exista doua sau mai multe persoane din aceeasi tara, atunci chiar daca toate persoanele din Romania au decis ca nu vor sa participe cu persoane din strainatate , acestea vor putea participa intre ele fara nici o problema. In cazul in care nu doriti sa participati cu persoane din alte tari , trebuie sa specificati , iar daca mai este cel putin o persoana in tara in care doriti sa participati veti fi acceptati in sistem. Daca nu aveti cu cine participa cu parere de rau veti fi anuntati si eliminati din sistem.
Toate datele ce le trimiteti la inscriere plus descriererea ,sunt strict confidentiale si vor fii trimise doar la persoana care va fii aleasa sa va fie Mos .
Sorteul il voi face eu dupa ce se va incheia inscrierea ,astfel incat sa nu coincida doua persoane care sa isi faca cadou reciproc. Totul trebuie sa fie surpriza . Tu stii la cine trimiti dar nu stii de la cine primesti pana in momentul cand l-ai primit .
Inscriereile se fac pana in data de 27 noiembrie 2010 , in data de 30 noiembrie clasificarea va fi facuta , iar fiecarui participant i se va trimite un mail cu persoana aleasa sa ii fii Mos anul acesta.
Cadourile trebuie trimise pana in data de 24 decembrie inclusiv. Daca pana in data de 1 ianuarie 2011 nu ati primit nici un cadou aveti dreptul sa stiti cine a fost persoana aleasa sa va fie Mos.
Nu este obligatoriu dar ar fi frumos ca fiecare persoana dupa ce a primit cadoul sa posteze in blogul personal ceea ce a primit si impresia facuta.
Cu acestea fiind scrise declar sistemul MPA deschis.

4 comentarii:

Paradis spunea...

Idee faina numai ca eu mis in vacanta pe o perioada mai lunga.Felicitarii!

Sandy spunea...

Pacat Paradis . Poate la anu :)

alice spunea...

f interesanta ideea.Eu sunt deacord,asa ca vei primi un mail,in care voi scrie toate lucrurile cerute de tine.
Te pup,si multumesc de sfaturi.

Sandy spunea...

Bine ai venit Alice :) Te pup si numai bine .